top of page

FILIP LEEMANS

            -Interiors-

“WELKOM”

Fijn dat u onze website bezoekt. U bent opzoek naar hulp bij het inrichten van uw woning of professionele ruimte en zoekt daarbij een partner die kan luisteren en uw wensen omzet in realiteit? Goed nieuws, want dat is precies wat Filip Leemans voor zijn klanten doet.

Interieuradvies aan huis

AANBOD

Eclectisch wonen is de max

Een sfeer door het hele gebouw doortrekken wil niet zeggen dat elke ruimte zich leent tot éénzelfde stijl, laat staan hetzelfde thema. Het is de mix van stijlen die het hem doet: modern, vintage designklassiekers, antiquiteiten, persoonlijke hebbedingen, …ECLECTICISME RULES!

Het bekomen van een optimale indeling en de juiste identiteit bepalen van een pand is voor Filip een eerste cruciale stap. Bij een make-over van een woning is het daarom handig te weten dat hij samenwerkt met een vaste interieurarchitect en aannemers, om zo het maximale te kunnen aanbieden aan de klant. Filip houdt van ruimtelijke composities, kleur, uitgesproken materialen en de kracht die uitgaat van verzamelingen. Om te voorkomen dat een interieur een rusteloze en wanordelijke hoop dingen samen wordt, zie je regelmatig vitrinekasten opduiken in zijn ontwerpen en zijn de grondplannen altijd geënt op zichtlijnen en symmetrie.

“Daar waar de omgeving in harmonie is, lijkt de mens dat doorgaans ook.”

shutterstock_1916896307.jpg

WERKWIJZE

chinese_vazen_print.jpg

"Sfeer  scheppen is mijn leven"

PROJECTEN

DSC04280.JPG

OPEN ATELIER

Sinds mei 2024 heeft Filip Leemans, samen met taxidermist Andy Thijs, een vaste stek tussen Leuven en Mechelen. Vanuit de oude brouwerij in het centrum van Kampenhout werken zij aan hun projecten en kan u er tijdens de OPEN-ATELIER-DAGEN hun woonfilosofie ervaren. 

logo brouwerij.jpg
shutterstock_228626704.jpg

Contact

U kan bij Filip Leemans terecht voor unieke objecteninterieur- en kleuradvies, raamdecoratie, het stofferen meubels en de volledige renovatie en styling van uw woning of werkplek.

 

Wanneer kan u langskomen?

Naast onze opendeurdagen is het atelier het hele jaar door vrij te bezoeken op elke eerste zaterdag van de maand (vanaf 05/10/'24) en op afspraak.

Social Media

Volg Filip Leemans Interiors ook op Instagram, Facebook en LinkedIn.E-mail: filip@filipleemans.com

Adres: Breemstraat 80 - 1820 Perk

Mr. Derby - BTWnr: BE0648 773 612

Heeft u interesse of heeft u een vraag?

Selecteer een optie
Afbeelding van WhatsApp op 2024-02-21 om 14.24.18_bfe3a8e2.jpg
bottom of page